Følg BRAbank ASA

Ny app skal gi kredittkort-kunder bedre kontroll

Pressemelding   •   aug 08, 2018 07:53 CEST

Henriette Vartdal, produktdirektør i Monobank.

Digitalt kort med ekstra lang løpetid, lagring av kvitteringer og mulighet for søk på tekst i kvitteringene. Dette er bare noen av egenskapene i den nye kredittkort-appen fra Monobank.

Nylig ble Mono Pay lansert i både App Store og Google Play. Dette er en app utviklet av Monobank, som har som mål å gi kundene full kontroll over sitt kredittkortforbruk. Produktet består av et fysisk kort, Monocard, og appen Mono Pay, hvor appen står for selve opplevelsen.

– Vi er skikkelig giret på å gå fra beta-testing til full lansering av kredittkortet vårt. Rent teknisk er appen noe av det raffeste som finnes på markedet i dag, noe kunden vil merke i både ytelse, stabilitet og hyppige nye features, sier produktdirektør i Monobank, Henriette Vartdal.

Digitalt kort

Mono Pay er utviklet for kunder som er frempå i forhold til nye produkter og tjenester.I appen får kunden tilgang til et digitalt kort som er spesielt tilpasset netthandel. Det digitale kortet har ekstra lang løpetid og engangs CVC-koder som gjør netthandelen tryggere.

– I tillegg slipper kunden å oppdatere abonnementer på for eksempel strømmetjenester og billettapper i tide og utide, ettersom det digitale kortet er umulig å rote bort, forteller Vartdal.

Søk på tekst i kvitteringer

Mange har nok opplevd å måtte lete frem en kvittering for å finne ut hvor eller når noe er kjøpt, eller i forbindelse med en garanti-sak. Dette vil Mono Pay gjøre enklere for kunden. I appen kan man ta bilde av en kvittering og koble denne mot riktig transaksjon.

– Trenger man å finne igjen kvitteringen, kan man søke på fritekst i appen, selv på ord fra kvitteringen. Dette er noe vi har fått gode tilbakemeldinger på under brukertesting, sier Vartdal.

I appen kan man også tagge transaksjoner, slik at det blir enklere å holde oversikt over for eksempel utlegg på jobbreiser.

Gir kundene mer kontroll

– Når vi snakker med kunder er det gjentagende at det er vanskelig å ha god oversikt over bruk av kredittkort, sier Vartdal.

- Dette henger gjerne sammen med at det tar lang tid før kredittkort-transaksjoner dukker opp i kontoutskriften eller noe så enkelt som at det er tungvint å finne opptrukket beløp. I Mono Pay får man umiddelbart informasjon om bevegelser på konto, også på reserverte beløp. Kunden kan også sette opp egendefinerte varslinger på bruk, slik at fakturaen ikke kommer som en overraskelse. I tiden fremover kommer vi til å videreutvikle dette konseptet og kundene vil oppdage nye features i appen, forteller hun.

Fordeler i kortet

I tillegg til appen, kommer kredittkortet også med flere andre fordeler. Kunden får blant annet 1 % tilbake på all bruk i Norge både på det fysiske kortet og det digitale, og 1,5 % på bruk og uttak i utland. Dette samles opp som Monobits, hvor 1 Monobits er 1 krone. Kunden kan veksle inn Monobits uten noen begrensninger på hva pengene kan brukes til.

Monobank ASA er en nettbank som tilbyr Personlån og høyrentekonto til privatmarkedet. Monobank ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

For mer informasjon, besøk våre nettsider

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.