Følg BRAbank ASA

Monobank lanserer klokkebetaling

Pressemelding   •   nov 01, 2018 07:48 CET

Banksjef i Monobank, Bent Gjendem

Fra i dag av er det mulig å bruke Monobanks kredittkort i sportsklokkene til Garmin.

- Våre kunder er innovative og liker å være først ute med det siste innen fintech og betalingsløsninger. Å kunne tilby klokkebetaling er helt riktig for oss som en nystartet fintech bank, sier banksjef i Monobank, Bent Gjendem.

Gjendem tror plastkort etter hvert vil forsvinne, og at betaling fremover vil foregå på mobil og wearables.

- Kundene ønsker smarte løsninger. Klokkebetaling er praktisk, effektivt og sikkert. Nå begynner også utbredelsen av bankterminaler som aksepterer kontaktløs betaling å bli så stor at man ikke lenger behøver å ha med lommebok for å kunne betale for seg, sier Gjendem.

Monobank ASA er en heldigital bank som tilbyr Personlån, høyrentekonto og kredittkort. Monobank har et sterkt fokus på kundetilfredshet og fintech-løsninger. Banken ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet, og lanserte i Finland i 2017. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

For mer informasjon, besøk våre nettsider

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.