Følg BRAbank ASA

Monobank lanserer Apple Pay for sine kunder

Pressemelding   •   des 04, 2018 09:03 CET

Monobank lanserer Apple Pay

En enkel, sikker og rask betalingsmåte.

Bergen 04.12.18


Fra i dag av vil den heldigitale nisjebanken Monobank tilby Apple Pay til sine kunder. 


- Integrasjonen av Apple Pay med våre kredittkort betyr at Monobank sine kunder til få tilgang til en raskere, enklere og sikrere måte å betale på. Kundene våre er digitalt fremoverlente, og forventer at vi tilbyr de beste løsningene for dem. Derfor er vi stolte over å kunne tilby kundene våre Apple Pay, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når et debet- eller kredittkort brukes med Apple Pay, blir kortnumrene ikke lagret på enheten eller Apple-serverne. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret på en sikker måte i det såkalte «Secure element» på enheten. Hver transaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk sikkerhetskode.

Apple Pay er enkelt å ta i bruk, og brukere vil fortsatt få alle bonuser og fordeler som er knyttet til Monobank sine kredittkort. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og nyere, samt med Apple Watch.

Netthandel i apper og på nettsteder som godtar Apple Pay, gjøres enkelt ved bruk av Touch-ID. Du slipper å fylle ut lange skjemaer eller gang på gang skrive inn adresse- og fakturaopplysninger. Betaling for varer og tjenester i apper eller i Safari fungerer med iPhone 6 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 og iPad mini 3 og nyere. Du kan også bruke Apple Pay i Safari på Mac-er lansert i eller etter 2012 med macOS Sierra og bekrefte betalingen med iPhone 6 eller nyere eller Apple Watch, eller med Touch-ID på den nye MacBook Pro og MacBook Air.

For mer informasjon om Apple Pay, les mer på https://monobank.no/apple-pay eller http://www.apple.com/apple-pay/

Monobank ASA er en heldigital bank som tilbyr Personlån, høyrentekonto og kredittkort til privatmarkedet. Monobank ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet. I 2017 åpnet banken for drift i Finland. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

For mer informasjon, besøk våre nettsider

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.