Følg BRAbank ASA

Monobank kåret til en av Norges beste arbeidsplasser for andre år på rad

Pressemelding   •   mar 22, 2018 07:56 CET

Fornøyde ansatte i Monobank

Det er bare to og et halvt år siden Monobank ble startet, og banken har allerede rukket å bli kåret til en av Norges beste arbeidsplasser to ganger.

Konsulent- og analyseinstituttet Great Place to Work gjennomfører årlig en kartlegging og analyse av norske arbeidsplasser i ulike størrelser. Monobank havnet også i år på topp 10-listen for små bedrifter, til tross for at banken er relativt nystartet og har vært gjennom en kraftig vekst.

- Vi har vært bevisst siden starten på å lage et godt arbeidsmiljø og vi er utrolige stolte og ydmyke over å havne så høyt på listene etter så kort tid, sier banksjef Bent H. Gjendem.

- Vi pleier å si at «nobody’s perfect, but a team can be». Når vi ansetter folk rekrutterer vi dem vi mener passer inn i «gjengen». I tillegg har vi en god prosess for å ta i mot nyansatte og gode praksiser for å ta vare på ansatte i Monobank.

Monobank har passert 40 ansatte fra 10 ulike nasjoner. Dette gir oss et verdifull mangfold og et konkurransefortrinn.

Monobank ASA er en nettbank som tilbyr Personlån og høyrentekonto til privatmarkedet. Monobank ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

I 2017 åpnet Monobank i Finland, og skal i løpet av 2018 lansere kredittkort i samarbeid med Widerøe.

For mer informasjon, besøk våre nettsider

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.