Følg BRAbank ASA

Første gang en norsk bank får holde demo på Finovate

Pressemelding   •   jan 24, 2019 08:10 CET

​Monobank sin kredittkort-app Mono Pay er blitt beskrevet som en "gamechanger" i markedet.

Monobank skal vise frem sin kredittkort-app Mono Pay for Europas finans- og fintech-bransje i London.

Fintech-konferansen Finovate går av stabelen i London i februar. På konferansen kommer det over 1400 deltakere fra over 300 av de største finansinstitusjonene i Europa. Bedriftene som får holde demo er håndplukket av Finovate, og kun de mest innovative løsningene får bli presentert, skriver Finovate på sine nettsider.

Monobank skal på scenen for å vise frem sin nye, innovative kredittkort-app, Mono Pay.

- Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt ut av Finovate. Mono Pay er en whitelabel kredittkortløsning, og dette er en unik mulighet til å få vist frem Mono Pay til et publikum bestående av potensielle partnere, banker, fintech-selskaper og investorer fra hele Europa, sier banksjef Bent Gjendem.

Eneste fra Norge

Widerøe-kortet er første lansering på denne løsningen. Monobank har samarbeidet med Widerøe Flyveselskap for å lansere et kredittkort spesielt utviklet for Widerøe sine kunder.

Monobank er den eneste bedriften fra Norge som får holde demo i år, og den første norske banken i Finovates sin 12 år lange historie.

"Gamechanger"

I en demo får bedriftene syv minutter på å vise frem produktet sitt. Ingen PowerPoint-presentasjon eller video, kun live demonstrasjon av produktet.

- Mono Pay er blitt omtalt som en «gamechanger», og vi gleder oss stort til å vise frem de smarte løsningene vi har laget, forteller Gjendem.

Monobank ASA tilbyr personlån, høyrentekonto og kredittkort til privatmarkedet. Monobank ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

For mer informasjon, besøk våre nettsider

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.