Følg BRAbank ASA

Monobank lanserer i Sverige

Pressemelding   •   mar 28, 2019 14:35 CET

Bent Gjendem, CEO i Monobank

Monobank har i dag lansert utlånsvirksomhet i Sverige.

Fra og med i dag vil den norske fintech-banken Monobank tilby kunder i Sverige forbrukslån.

- Monobank fokuserer på fantastisk kundeservice. Vi har i noen år tilbudt kunder i Norge og Finland digitale kredittprosesser kombinert med brukervennlige produkter. Nå ser vi frem til å kunne tilby våre tjenester også til kunder i Sverige, sier banksjef i Monobank, Bent H. Gjendem.

Monobank ble etablert i 2015, og utvidet til det finske markedet i 2017. Ved utgangen av 2018 hadde banken et utlånsvolum på totalt 3,7 milliarder NOK. Inntoget i Sverige vil gi banken økt mulighet for vekst de kommende årene.

Monobank ASA er en heldigital bank som tilbyr Personlån, høyrentekonto og kredittkort. Monobank har et sterkt fokus på kundetilfredshet og fintech-løsninger. Banken ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet, og lanserte i Finland i 2017. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

For mer informasjon, besøk våre nettsider

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.