Følg BRAbank ASA

Monobank hever innskuddsrenten til 1,95 %

Pressemelding   •   mai 14, 2018 13:06 CEST

Bent Gjendem, CEO

Monobank ASA hever innskuddsrenten på bankens høyrentekonto til 1,95 prosent. Hevingen på 0,05 prosentpoeng skjer umiddelbart for nye kunder og gjelder for innskudd over 50.000 kroner. For eksisterende kunder vil ny rente gjelde fra 14. juli 2018. For innskudd under 50 000 kroner opprettholdes renten på 1 prosent.

«Vi har som ambisjon å hele tiden ha et av markedets beste tilbud både til låne- og sparekunder, og med dagens rentehevning gjør vi sparing i Monobank enda mer attraktivt. I tillegg vil dette gi Monobank mer kapital for å vokse.», sier banksjef Bent H. Gjendem.

Renten på Monobanks høyrentekonto blir satt etter en helhetsvurdering av bankens kapitalbehov og nisjemarkedet generelt, og renten kan derfor variere noe i løpet av året. Banken har jevnlige rentemøter der man følger med utviklingen av markedet. Monobank har som mål å ha en stabil høy rente over tid - og å være blant markedslederne i dette segmentet.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Bent H. Gjendem, banksjef i Monobank, tlf.: +47 996 11 996

Monobank ASA er en nettbank som tilbyr Personlån og høyrentekonto til privatmarkedet. Monobank ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

For mer informasjon, besøk våre nettsider

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.